Bu işlemi bir çok kişinin yapmayı bilmediğini gördüğümden bu konuyu açıyorum.Programı değil iletinin nasıl otomatik değiştirileceğini bilmeyen arkadaşlarımıza öğretmek amacıyla resimli anlatım yaptım.
Programı yükledikten sonra msn'inize aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi shell sekmesi eklenecek.Shell e tıklayıp options'a girin.
Options'a girdiğinizde aşağıdaki resimde gördüğünüz pencere ile karşılaşacaksınız.Individual sekmesine tıklayın.
Individual sekmesine tıkladığınızda gelen pencere de aşağıda numara sırası ile gösterilen işlemleri uygulayın.
I-Individual'a girdik.
II-Sağ üstte gördüğünüz Rool Personal MSG'ye tıklıyoruz
III-Add butonuna tıklayıp değişecek olan kişisel iletileri eklemeye devam edebilirsiniz
IV-Değişecek olan iletileri kutulara yazın.Bittikçe yenisini eklemek için add'e basın.Gösterim sırasını değiştirmek ya da yenisini yazmak için sağdaki modfiy'e tıklayıp editleyin.Eğer o iletiyi komple silmek istiyorsanız silmek istediğiniz kutunun üstüne gelip sağdan delete'ye basın
V-İletilerin kaç saniyede bir değişeceğini yazın
VI-Display personal message kutusunu işaretlemeyi unutmayın.Yalnız dikkat hareketli ileti için sadece bu sayfadaki "Display personal message" kutusunu işaretlemelisiniz.
VII-ok diyerek çıkıyoruz
Daha sonra aynı ekrande üstteki sekmelerden Personal MSG'a tıklıyoruz ve yukardaki resimde anlatıldığı gibi değişecek olan iletimizin solunda hangi ikonu göstermek istediğinizi seçebilirsiniz.Seçtikten sonra ok diyerek çıkıyoruz.
Önemli not: Değişen ileti için bu ekrandaki "Display personal message" kutusunu işaretlemiyoruz sadece Rool Personal MSG sekmesindeki pencerede bulunanı işaretliyoruz.Kısaca resimde gösterilenlerin birebir aynısını yaptığınızda sorun çıkmayacaktır.
Artık msn iletileriniz ayarladığınız sırada ve yine ayarladığınız süre aralıgında değişmeye devam edecek ve eğer ikon olarak office simgesi veya oyun simgesi seçerseniz diğer kayan yazılarda olduğu gibi mavi renkte değil normal siyah renkte sürekli değişen kişisel iletileriniz olacak.
ALINTIDIR#
BUNU MSN PROLAR MI YOKSA RESIMLIYEMI KOYCAGIMA KARAR VEREMEDIM BURAYA KOYDUM