Mesaj Sayısı : 1486 Rep : 4003 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 31 Nerden : Adana
Konu: Robin'e Yine Kadın Rolü Cuma Eyl. 11, 2009 12:11 pm
"Britain's Got Talent" yarışmasında sesiyle herkesi şaşırtan Susan Boyle'un biyografik filminde oynaması için ünlü aktör Robin Williams'a teklif götürüldü.
Sene başında katıldığı, İngilitere'de reyting rekorları kıran yetenek yarışması "Britain's Got Talent"a katılan, bakımsız görüntüsünün altında gizlediği muhteşem sesiyle tüm izleyenleri kendine hayran bırakan 48 yaşındaki Susan Boyle'un biyografik filmi çekiliyor. Filme Boyle'u canlandırması içinse, orta yaşlı bir aktris yerine ünlü komedyen Robin Williams'a teklif götürüldü. Mrs. Doubtfire adlı filmiyle adeta oyunculuk dersi veren, kadın rollerini de çok iyi oynayabildiğini kanıtlayan Williams şöyle diyor: "Susan'ı oynamam için bana teklif sundular. O inanılmaz bir kadın. Yarışmayı izlediğimde herkes gibi ben de şoke olmuştum. Birkaç yıl önce de Susan'ı Cry Me A River adlı şarkıyı söylerken dinlemiştim. Çok yetenekli birisi! Teklife sıcak bakıyorum ancak henüz kesin bir cevap vermedim."