Salus Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 1486 Rep : 4003 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 31 Nerden : Adana
| Konu: Müşteri Hizmetleri Diyaloglari..:)) C.tesi Eyl. 12, 2009 6:56 am | |
| Meraba ben Batur nasıl yardımcı olabilirim? - Benim telefonda bi problem var yönlendirmeynen ilgili... - Peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tuşuna sonra da ''5'' tuşuna basın... - Evet... Tamam... - Ekran da ne var şimdi? - Show tv... - !!?
- İyi günler kredi kartı başvurunuz için aramıştım sizi... - Tabi buyrun..
- Mesleğiniz nedir acaba? - Hayat kadını... - ... Özel sektör yazıyorum ben... - O da olur!...
- Meraba ben Baturcan nasıl yardımcı olabilirim? - Benim telefonum kemerde çekmiyor... - Bi saniye bekleyin bilgisayardan kayıtlara bakalım... Fethiye'deki hatlarda bir problem gözükmüyor şu an, acaba... - Ne Fethiye'si kardeşim, pantolon kemerinden bahsediyom ben ... telefonu kemere takınca hat bulamıyo telefon... - !!!
Kadın : Merhaba ben kredi kartınızla köpek almıştım... Yetkili: Evet efendim?... Kadın : Bu köpeğin kulakları duymuyor. Acaba sigorta kapsamına giriyor mu? Yetkili: Ben bi team leader'ıma danışıyim!!!?!!...
Bu tam bomba - İyi günler, hoşgeldiniz, nasıl yardımcı olabilirim? - Para çekemiyorum ben... - Şifrenizi yanlış giriyormuşsunuz Destur bey!... - Şifre mi? Benim şifrem hep aynıdır, İstanbul'un kurtuluşu... - Lütfen, bana şifreyi söylemeyin efendim. - Hah, tamam hatırladım, 1956!!! - Efendim o İstanbul'un kurtuluşu değil ama... - Yaaaa!... Kaçtı İstanbul'un kurtuluşu? - Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum, ama güvenlik açısından benim şifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana şifreyi sormuyorum ki!... İstanbul'un kurtuluşunu soruyorum. - Evet, ama...
- Ya benim bu printer çalışmıyor!... Yeni de aldım... - Yardımcı olalım efendim...
- Tamam - Bilgisayarınız printeri görüyor mu efendim? - Evet, karşı karşıyalar!...
- Şu an bankanızın ATM'sinden maaşımı çekemiyorum. - Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü şu an tüm sistemlerimiz off'tadır.
(Bir saat kadar sonra) - Ben şu an Of'dayım ve hala paramı çekemiyorum...
- İyi günler, ben Banu efendim, nasıl yardımcı olabilirim? - İyi günler hanımefendi, bir paket yollamak istiyorum... - Tabii ki efendim, nereye göndermek istiyorsunuz? - Nerelere gönderebilirim ki? - Bütün dünyaya efendim... - Cidden mi? Alaska'ya bile gönderebilir miyim? - Tabii ki efendim... - Oldu o zaman abime bir paket yollicam, kendisi biolojist bilim adamıdır... İşi için kimyasal madde yollamam
gerekiyo, Alaska'da buzdan başka bi şey yokmuş... - Efendim, tehlikeli veya yasa dışı bir madde değilse sorun olmaz... - Ne tehlikesi... Odo-nitrat-carbonat, hidrojen ve tuz yollicam tehlikesi yok... Yani karışmazsa yoktur, ama karışıp da reaksiyon yaparsa patlar... - Tamam efendim, abinizin adresini verebilir misiniz? - Hanımefendi abimin adresi yok, yani dediğim gibi kendisi biolojist, Alaska'da suyun altında bir platformda... Size ancak koordinatlarini verebilirim... - Bir dakka beyefendi, bi müdüre sorim aceba nasıl olur!...
- Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. Doğum yeriniz? - Erzurum... - Doğum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden önceki soyadı? - Anami karıştırma lan bu işe! - ??!!!!! | |
|