Salus Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 1486 Rep : 4003 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 31 Nerden : Adana
| Konu: Linkin Park, Busta'nın Tura Katılmasını Anlatıyor. C.tesi Eyl. 12, 2009 12:15 pm | |
| Linkin Park, Busta Rhymes ve Chris Cornell Projekt Revolution turu hakkında konuşuyorlar. Basın konferansının tamamında bulunamadım bu yüzden daha az bilgi alabildim..
Mike Shinoda, 24 şehir dolaşacak, 16 Temmuz’da Mansfield, Massachusetts’te başlayacak,24 Ağustos The Woodlands, Texas’da bitecek olan tur için bunu söyledi. “Birlikte bize uygun olabilecek grupları seçip ayırdık” “Bu yaz onları burada görmekten zevk alacaklarımız kişiler için bir liste yarattık. “We Made It” işbirliği için anlaşma yapıldıktan sonra Busta Rhymes 8. albümü Blessed’in ilk single’ı için bizimle bu tura katılma konusunda çok azimliydi. Görünüşe göre Busta insanlara "Beni anlamıyorsunuz ben turda olacağım. Bana turda ulaşmanız gerecek" diye hatırlatıyor olabilir. Shinoda, ben tur komitesine turla ilgili Busta ile yapacağımız küçük bir şovun güzel olacağını söyledim.
Birkaç nedenden dolayı bu tura bir ilgi var. Linkin Park’ın vokalisti Chester Bennington "Biz asla İngiltere’de beklenilen yere gelemedik ve 50,000 bilet satmadık fakat biz Projekt Revolution’ı buradaki bütün bu gruplarla yapacağız dediğimizde, her şey aniden ve mükemmel oldu.Bu turdaki bütün müzisyenler bunun bir fırsat olduğunu düşündüğü zaman ve muhtemelen biz bunu bir daha yapamayacak duruma geldiğimizde, bu anı yaşıyor olacaklar ve bu bizim size verdiğimiz özel bir hediyedir" diyor Chester."Bu şey gibidir sanki şu an rüyadayım dermiş gibi…"
| |
|